Om meg

Jeg heter Kristin og jeg brenner for de minste, litt uvanlige dyrene. Disse dyrene blir ofte misforstått og lever ofte hele livet uten å få sine fysiske eller psykiske behov oppfylt. Jeg har en bachelor innen dyrebiologi, samt en utdannelse og autorisasjon innen dyrepleie. Jeg jobber fulltid på en dyreklinikk hvor jeg får møtt disse dyrene, eierne og plagene som kommer av deres livsstil. Jeg vil hjelpe både dyrene og eierne ved å tilby kvalitetsutstyr til hele Norge til en overkommelig pris. Jeg er alltid mottakelig for innspill og tips. Si gjerne i fra dersom det er noe du mangler eller er misfornøyd med, så skal jeg se om det er noe jeg kan gjøre med det! :)

Hvordan Gnagerutstyr.com ble til

Gnagerutstyr.com ble startet i 2019 da Norsk Tamrotteforening bestemte seg for å avslutte nettbutikken sin. De solgte blant annet för og bur til en overkommelig pris, noe som ga mange familier muligheten til å gi deres dyr bedre livskvalitet.

Jeg drev NTF sin nettbutikk i flere år på vegne av foreningen og når foreningen valgte å avslutte ville jeg gjerne fortsette å gi kundene muligheten. Jeg var redd for at folk ville ty til billige, usunne og farlige alternativer. I tillegg ville jeg prøve å forhindre at eiere som bodde på steder med begrenset adgang til gnagerutstyr ville bli tvunget til å holde rottene sine i bur som var for små eller på annen måte upassende for deres behov. 

Jeg kjøpte derfor opp varelageret til NTF sin nettbutikk og startet enkeltpersonsforetaket Gnagerutstyr.com med base ut fra gjesterom i eget hus

I ettertid har jeg utvidet Gnagerutstyr.com sitt sortimentet sitt for å kunne tilby kvalitetsvarer til en overkommelig pris til alle slags gnagere, kaniner og ildere, da det ble tydelig at det var noe mange eiere lengtet etter. Jeg tjener ikke noe på å drive Gnagerutstyr.com. Nettbutikken fungerer mer som en hobby enn en inntekt. Derfor må jeg jobbe på siden. Jeg jobber mandag-fredag i en dyreklinikk, og kan derfor kun drive Gnagerutstyr.com etter arbeidstid og i helgene. Det er på grunn av dette at alle bestillinger sendes på lørdager, og at henvendelser som regel svares på kveldstid.


Fraktpriser
Jeg er klar over at frakten er en av de største grunnene til at kunder unngår Gnagerutstyr.com. Jeg bruker ofte gratis pappesker fra andre lagere for å holde prisene nede i forhold til frakt, og har snakket med Posten, Bring og PostNord. Foreløpig er det så få salg, at Posten er det billigste fraktalternativet. Varene selges til en så lav pris i forhold til innkjøpspris at jeg ikke har råd til å tilby billigere frakt enn det jeg selv betaler for den. Derfor er fraktprisene bestemt etter Postens satser, og er som følger i 2019:

Brev: 34kr -Dette er for å dekke konvolutt og sending, uavhengig av brevets størrelse
Pakke 0-9,9kg: 149kr
Pakke 10-24,9kg: 269kr
Pakke 25-34,9kg: 385kr
Pakke 35+kg: 798kr 

Dersom du ønsker å hente varene selv, koster dette ingenting. Da må du sende en mail til gnagerustyr@outlook.com og avtale en tid som passer begge parter. :)

Om våre samarbeidspartnere

NTF Logo

Vi har et samarbeid med Norsk Tamrotteforening, hvor deres medlemmer får rabatter i vår nettbutikk. Meld deg inn i NTF, og få rabatt på RM1 og andre varer. Bruk medlemsnummeret ditt som rabattkode i kassen.